Mikäli haluat verkkokaupastasi vaivattomasti oman näköisesi, voit hankkia valmiin teeman MyCashflow'n Teemakaupasta.

Teemakaupasta löydät useita valmisteemoja, jotka soveltuvat erikokoisiin ja eri alojen verkkokauppoihin. Monista teemoista on saatavilla useita värivariaatioita.

Hankkiessasi teemaa voit lisämaksusta tilata sen valmiiksi asennettuna. Asennus tapahtuu yleensä samana tai seuraavana työpäivänä.

Teemakaupassa voit helposti tarkistaa, miltä valitsemasi teema näyttää eri laitteilla:

Tutustu MyCashflow'n valmisteemoihin.

MyCashflow-verkkokauppasi sisältää 5 ilmaista valmisteemaa, joita voit esikatsella ja ottaa käyttöön haluamillesi versioille sivulla Ulkoasu > Teemat.

Lue myös teeman asennusohjeet.