Tilaukseen liittyvät dokumentit ovat kuitti, lähetyslista, osoitekortti, lasku ja palautuslomake. Voit tulostaa ja ladata kaikki dokumentit tilaussivulta lähetettäväksi asiakkaalle.

Tällä hetkellä tilausdokumenttien tulostaminen ei onnistu Microsoftin Internet Explorer 10 -selaimella. Jos käytät tätä selainta, lataa dokumentin PDF-tiedosto omalle tietokoneellesi ja tulosta se valitsemallasi PDF-lukijalla.

Voit myös massatulostaa tilausdokumentit useille tilauksille kerralla, jos olet ottanut ominaisuuden käyttöön verkkokaupassa.

Kuitit, tilauskohtaiset lähetyslistat ja palautuslomakkeet

Löydät kaikkien lähetyksien yhteiset dokumentit Tulosta tilausdokumentit -valikosta tilaussivun oikeassa yläkulmassa:

Tästä kohdasta ladatut dokumentit sisältävät tietoja kaikkien lähetysten tuotteista. Katso seuraavasta kappaleesta ohjeet lähetyskohtaisten osoitekorttien tulostamiseen.

Nähdäksesi tiedoston esikatselun, paina Lataa-linkkiä:

Esikatselusta voit ladata dokumentin PDF-muodossa tietokoneellesi, tulostaa sen tai tarkastella sen HTML-merkkausta (hyödyllistä tulosteiden suunnittelussa).

Lähetyskohtaiset lähetyslistat ja osoitekortit

Jokaisella tilauksen lähetyksellä on MyCashflow'ssa oma osoitekortti ja lähetyslista.

Näin luot ja tulostat lähetysdokumentit:

1. Etsi haluamasi lähetys tilaussivun Lähetystiedot-kohdasta.
  2. Jos et ole vielä luonut osoitekorttia, paina Luo osoitekortti -linkkiä.

Osoitekortti luodaan pikakäsittelyn yhteydessä tai kun yksittäinen lähetys merkitään toimitetuksi.

Jos verkkokaupassa on käytössä jokin ulkoinen logistiikkapalvelu (esim. Shipit tai Unifaun), kenttään luodaan toimituksen yhteydessä automaattisesti palvelun tarjoama osoitekortti ja seurantakoodi.

Jos käyttämäsi palvelu ei tarjoa seurantakoodia, voit itse liittää kenttään seurantakoodin tai ylikirjoittaa automaattisesti luodun koodin.

3. Tulosta haluamasi lähetysdokumentti painamalla Tulosta osoitekortti tai Tulosta lähetyslista -linkkejä.

Lähetystiedot-kohdasta ladatut lähetyslistat sisältävät vain kyseisen lähetyksen tuotteet.

Laskut

Kun käytössä onMyCashflow Lasku -palvelu, löydät laskun oikean reunan Maksutapahtumat-valikosta maksun työkaluvalikosta.