MyCashflow-teemat ovat tiedostokansioita, jotka sisältävät kaikki teemassa tarvittavat kansiot sekä HTML- ja CSS-tiedostot.

Lue lisää MyCashflow'n teemajärjestelmästä ja kaupan teemoista.

Teema asennetaan ja otetaan käyttöön seuraavasti:

1. Lataa teemakansio verkkokauppasi juurihakemistoon MyCashflow'n tiedostoselaimella.

Tiedostoselaimen löydät verkkokaupan hallintatyökalun sivulta Ulkoasu > Tiedostoselain.

2. Jos kansio on pakattu esimerkiksi Zip-muotoon, pura se:
    1. Paina pakatun tiedoston nimeä.

Näet listan arkiston sisältämistä tiedostoista.

2. Rullaa tiedostolistan loppuun, ja paina Pura-painiketta.

Kaikki arkiston sisältämät tiedostot puretaan yhteen kansioon.

Kun teema on viety kaupan tiedostohakemistoon, se täytyy ottaa käyttöön kaikissa tarvittavissa kieli- ja kauppaversioissa. Siirry siis muokkaamaan haluamiasi kieli- ja kauppaversioita hallintatyökalun sivulla Ulkoasu > Versiot.

1. Aloita valitsemasi kauppaversion muokkaaminen painamalla version tiedoissa Muokkaa-painiketta.

Kauppaversioiden asetuslomake aukeaa.

2. Valitse tiedostoselaimeen lataamasi ja purkamasi teemakansio lomakkeen Kaupan teema-valikossa.

Jos teema ei näy valikossa, vaikka teemakansio on purettu tiedostoselaimeen, ilmoita asiasta teeman suunnittelijalle tai MyCashflow'n asiakaspalvelulle.

3. Version teema vaihdetaan kun tallennat muokkaamasi kauppaversion.