Voit käyttää tilausrajoituksia, alennuskuponkeja ja tallennettuja tuotehakuja kaupanpäällistuotteiden määrittelemiseksi.

Tässä esimerkissä verkkokauppaan luodaan alennuskuponki, jonka kassalle syöttämällä asiakas saa 100 % alennuksen määrittämästäsi tuotteesta. Voit tiedottaa asiakasta aiheesta henkilökohtaisesti tai lisätä verkkokaupan teemaan toiminnon, jolla asiakkaalle näytetään alennuskoodi, kun jokin tuote on lisätty ostoskoriin.

Alla käydään läpi kaupanpäällistuotteiden määrittäminen vaiheittain.

1. Tallennetun tuotehaun määrittäminen

Aluksi luodaan tallennettu haku, joka löytää kaupanpäällisenä tarjottavan tuotteen.

1. Paina Luo tallennettu haku -painiketta sivun Tuotteet vasemmalla palstalla.

Katso tarvittaessa ohjeet tuotehakujen luontiin.

2. Määritä haun ehdoiksi Sisällytä > Ominaisuus > Tuotenimi > Täsmälleen > [KAUPANPÄÄLLISTUOTTEEN NIMI].

Voit määrittää myös useita kaupanpäällistuotteita luomalla niille esimerkiksi oman piilotetun tuoteryhmän ja kohdistamalla haun tuoteryhmään.

3. Tarkista että tuotehaku löytää vain tarvittavat tuotteet, ja tallenna tuotehaku.

2. Alennuskupongin luominen

Seuraavaksi luodaan verkkokauppaan alennuskuponki, joka kohdistetaan aiemmin luotuun tuotehakuun.

1. Paina Uusi alennuskuponki -painiketta sivulla Tilaukset > Alennuskupongit.

Katso tarvittaessa ohjeet alennuskuponkien luontiin.

2. Määritä alennuskupongin asetukset:
    • Tyyppi: Kampanja
    • Alennus: 100 % jota voidaan käyttää vain tuotteiden maksamiseen
    • Koskee tuotteita: [LUOMASI TUOTEHAKU]
  3. Tallenna alennuskuponki.

3. Tilausrajoituksen asettaminen

Lopuksi kaupanpäällistuotteelle asetetaan tilausrajoituksella tuotteelle 1 kpl myyntierä.

1. Avaa kaupanpäällisenä tarjottava tuote muokattavaksi Tuotteet-sivulla.

Katso tarvittaessa ohjeet tuotteiden muokkaamiseen.

2. Aseta kohdassa Ostohinta, tuotenumerot & toimittajan tiedot > Tilausrajoitus minimi- ja maksimimääräksi 1 kpl.
  3. Tallenna tuote.

Nyt asiakas voi syöttää määrittämäsi alennuskoodin ostoskoriin ja lisätä 1 kappaleen haluamaasi tuotetta 100 % alennuksella ostoskoriin.

4. Teeman muokkaaminen (valinnainen)

Tarvittaessa voit lisätä verkkokaupan teemaan toiminnon, joka näyttää asiakkaalle ilmoituksessa kaupanpäällistuotteeseen oikeuttavan alennuskoodin, kun ostoskoriin lisätään tuotteita.

Alla on esimerkiksi Barebonesin työkaluja käyttävä JavaScript-koodi, joka näyttää modal-ikkunassa tiedon alennuskoodista. Ikkunaan haetaan teksti sisältösivulta, jonka ID on 5, ja näytettävä sisältö määritellään tiedostossa helpers/modals/example.html.

Koodi lisätään ostoskoripluginin alustuksessa afterAddProduct()-koukun sisään, jonka löydät tiedostosta scripts/custom.js, jos teemasi on kehitetty Barebonesin päälle.

afterAddProduct: function ($buyForm) {
  MCF.Loaders.hide($buyForm);
  MCF.Theme.updateMiniCarts()
    .then(function () {
      MCF.Drawers.toggleByName('cart');
  });
  $.magnificPopup.open({
  	type: 'ajax',
  	items: {
  		src: '/interface/Helper?file=/helpers/modals/example&infopage=5'